Een melding maken
  • 18 Jan 2023
  • 1 Minute to read
  • Dark
  • PDF

Een melding maken

• Dark
  • PDF

Article Summary

Stap 1: Voeg toe

Om een melding aan te maken via Gfacility kies je voor "Voeg toe" en vervolgens voor "Melding". Deze knop vind je op de homepage of binnen een module rechtsboven.

Stap 2: Selecteer meldingstype

Selecteer het soort melding dat je wil maken. Gebruik desgewenst de zoekbalk.

Stap 3: Vul gegevens in

Vul de gewenste gevraagde gegevens in en klik op "Indienen".

TIP | Vergelijkbare verzoeken en kennisbank
Wanneer je een melding aanmaakt via Gfacility worden vergelijkbare verzoeken en artikelen uit de kennisbank weergeven. Wellicht helpt een van deze en hoef je géén ticket aan te maken.

Om de voortgang van je gemaakte meldingen te bekijken maak je gebruik van de meldingsmodule. Meer uitlog over het gebruiken van modules en overzichten vind je in dit artikel.