Organisaties
  • 24 Feb 2023
  • 1 Minute to read
  • Dark
  • PDF

Organisaties

• Dark
  • PDF

INTRODUCTIE

De organisatie-instellingen vindt je bij Instellingen onder Organisaties

ORGANISATIE RAADPLEGEN

Binnen Organisaties vind je een overzicht waarbinnen alle Organisaties in hiërarchie weergeven zijn. Het overzicht werkt volgens dezelfde functionaliteiten zoals je van Gfacility gewend bent. De hiërarchie kun je uitvouwen met het pijltje voorafgaand aan een record.

ORGANSATIE TOEVOEGEN

Wanneer je een organisatie wil toevoegen gebruik je de knop voeg een nieuwe organisatie toe.

ORGANISATIE WIJZIGEN

Wanneer je een organisatie wil wijzigen gebruik selecteer je de betreffende organisatie.

In beide gevallen opent zich het organisatieoverzicht.

ORGANISATIEDETAILS

Op organisatie details leg je algemene informatie van de organisatie vast.

De velden toegelicht:

• Naam, Code & Omschrijving: verplichtte velden waarmee de organisatie wordt geïdentificeerd in het systeem.
  • Type: hiermee kun je aangeven welk type de organisatie betreft. Nieuw organisatietypen kun je toevoegen via classificaties.
  • Tijdzone & Currency: verplichtte velden welke worden gebruikt om de juiste valuta en tijd aan te geven.
  • Parent: veld dat ingevuld wordt als het een sub-organisatie betreft. De te wijzigen organisatie wordt dan onder de organisatie gehangen die in het veld Parent wordt ingevuld.

FINANCIËN

Op het tabblad Financiën kun je aangeven welke financiële waarden van toepassing zijn. De beschikbare velden en waarden kun je definiëren in de financiële instellingen.

MEMBERS

Op het tabblad Members kun je personen toevoegen die een rol hebben binnen de organisatie. Deze kunnen vervolgens bijvoorbeeld worden gebruikt om goedkeurders af te leiden van de geselecteerde organisatie. Je kunt zowel individuele gebruikers als werkgroepen toevoegen.