Gfacility Support
  • 05 Sep 2023
  • 1 Minute to read
  • Dark
  • PDF

Gfacility Support

• Dark
  • PDF

Article Summary

Voor haar klanten is er een supportomgeving beschikbaar binnen Gfacility waar zij gemakkelijk vragen, wensen en incidenten kunnen melden. De meldingen zijn gemakkelijk zichtbaar en er kan tussen de klant en Gfacility worden gecommuniceerd.

Waar vind ik support?

De supportomgeving is beschikbaar voor beheerders van Gfacility. Wanneer je bent ingelogd in Gfacility zie je links onderin je scherm een vraagteken en een profiel knop.

Het vraagteken in de software brengt je naar de openbare kennisbank, maar die heb je met dit artikel al gevonden!

Om de supportomgeving van Gfacility te benaderen klik je op de knop om naar je profiel te gaan.

Vervolgens klik je op Wissel van omgeving.

Je kunt nu wisselen van je eigen omgeving naar de "Gfacility Support" omgeving en terug.

Één omgeving tegelijk
Je kunt maar in één omgeving tegelijk ingelogd zijn. Zodra je naar support wisselt kun je dus géén handelingen verrichten in je eigen klant omgeving. Je dient daarvoor weer terug te wisselen naar je eigen omgeving. Wanneer je op een link wil klikken uit een mail die naar de supportomgeving leidt, dien je eerst te wisselen van omgeving voordat je de link opent.
Geen toegang?
Om handelingen te kunnen verrichten in de supportomgeving van Gfacility heb je toegang nodig. Heb je geen toegang? Neem hiervoor contact op met de verantwoordelijke voor Gfacility binnen jouw organisatie of stuur een mail naar support@gfacility.com.
Foutmelding?
Wanneer je een foutmelding krijgt betekent dat dat je van een module afkomt die in de support omgeving niet beschikbaar is. Klik dan even op het icoon van de homepage.

Homepage

Op de homepage kun je in de zoekbalk zoeken naar meldingen die open staan voor jouw organisatie, of met de knop "Nieuwe melding" een nieuwe melding aanmaken.

Onderaan de homepage vind je twee tabellen met meldingen die jij volgt of die namens jou zijn aangemaakt.

Helpdesk

Met behulp van de helpdesk module kun je alle meldingen die gemaakt zijn namens jouw organisatie bekijken. Met behulp van de categorie (1) en filters (2) kun je de informatie weergeven in overzichtelijke tabbladen.