2023 - Week 18
  • 13 Oct 2023
  • 1 Minuut om te lezen
  • Donker
  • Pdf

2023 - Week 18

• Donker
  • Pdf

Samenvatting van het artikel

April 2023 Releasenotes

Homepage

De homepage van Gfacility is volledig vernieuwd en vervangt nu het vroegere standaarddashboard. De nieuwe homepage is volledig configureerbaar, waardoor verschillende varianten kunnen worden gecreƫerd en toegewezen aan diverse gebruikersgroepen. Hierdoor kunnen we verschillende homepages aanbieden die zijn afgestemd op de behoeften van specifieke gebruikersgroepen. Zowel het uiterlijk als de functionaliteit van het homepage zijn configureerbaar. Dit betekent dat beheerders van Gfacility zelf kunnen bepalen welke widgets ze willen weergeven. Deze widgets kunnen variƫren van het highlighten van specifieke functies binnen Gfacility tot het bevatten van externe links. Bij Gfacility hechten we veel waarde aan de gebruikerservaring, en dankzij de flexibiliteit van de homepage hebben onze klanten nu de mogelijkheid om Gfacility als de centrale toegangspoort te gebruiken voor al hun servicevraagstukken binnen de organisatie. Hierdoor hoeven eindgebruikers nooit meer te zoeken naar de juiste informatie.

Aanpasbare velden voor meldingen, gebruikers, locaties & organisaties

Om hoogwaardige software te garanderen, bieden we bij Gfacility echte SaaS-software aan, wat betekent dat we geen maatwerk leveren en de software gelijk is voor al onze klanten. We begrijpen echter dat elke klant zijn eigen processen en wensen heeft. Daarom hebben we nu aanpasbare velden toegevoegd voor meldingen, gebruikers, locaties en organisaties. Hiermee kunnen onze klanten zelf eenvoudig velden toevoegen die niet standaard aanwezig zijn in de software. Op deze manier kunnen ze de software volledig afstemmen op hun specifieke behoeften. Zo is onze software flexibel genoeg om aan de unieke vereisten van elke klant te voldoen, terwijl we tegelijkertijd de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze software behouden. De aanpasbare velden kunnen tevens worden toegevoegd aan kolommen in overzichten en zijn automatisch beschikbaar in Power BI.

Power BI dashboard automatisch verversen

De integratie tussen Power BI en Gfacility is aanzienlijk verbeterd, waardoor nu het automatisch vernieuwen van dashboards mogelijk is. Met deze verbetering kun je jouw dashboard eenvoudig publiceren naar de online omgeving van Power BI, waar je een vernieuwingscyclus kunt instellen. Hierdoor blijft het dashboard altijd up-to-date. Bovendien kun je de rapporten gemakkelijk delen en automatisch rapportages laten verzenden vanuit Power BI, zodat iedereen altijd toegang heeft tot de meest recente informatie. Niet alleen de functionaliteit maar ook de snelheid van de integratie is verbetert waardoor gegevens sneller kunnen worden geladen.