Inloggen in Gfacility
  • 12 Jul 2023
  • 1 Minuut om te lezen
  • Donker
  • Pdf

Inloggen in Gfacility

• Donker
  • Pdf

Article Summary

URL

Om in te loggen bij Gfacility ga je naar https://app.gfacility.com/login

Tip!
Voeg deze pagina toe aan je favorieten zodat je deze in het vervolg snel kunt vinden.

Weet je niet hoe dit moet?
De handleiding voor een edge-browser vind je hier.
De handleiding voor een chrome-browser vind je hier.

Inloggen

Vervolgens opent het inlogscherm waar je kunt inloggen met de gewenste methode.

Er zijn 4 opties:

1. Inloggen met Google: Maak je gebruik van Google? Klik op de knop en log in met je Google account. Je wordt nu ingelogd.
  2. Inloggen met MicrosoftMaak je gebruik van Microsoft? Klik op de knop en log in met je Microsoft account. Je wordt nu ingelogd.
  3. Inloggen met SSO: Als je organisatie dit ondersteund kun je inloggen met SSO. Klik op de knop en geef je mailadres in. Je wordt nu ingelogd.
  4. Inloggen met een e-mail en wachtwoord: Heb je een mailadres en wachtwoord ontvangen om in te loggen? Vul deze dan hier in en klik op Log in.
Let op!
Wanneer je inlogt met methode 1, 2, 3 hoef je niets in te vullen bij e-mail op wachtwoord. Je klikt enkel op het logo en logt dan in volgens de gewenste methode.

Automatisch uitloggen

Ten gevolge van een beveiligingsmaatregel in Gfacility wordt elke gebruiker automatisch uitgelogd na 15 minuten inactiviteit. Deze maatregel is bedoeld om jouw account te beschermen en is gebaseerd op best practices op het gebied van beveiliging.