2023 - Week 40
  • 12 Dec 2023
  • 1 Minuut om te lezen
  • Donker
  • Pdf

2023 - Week 40

• Donker
  • Pdf

Samenvatting van het artikel

Gfacility Mobiele applicatie

Gfacility is nu ook beschikbaar als mobiele applicatie voor meldingen. Via deze mobiele app kun je meldingen aanmaken, bekijken en afhandelen.

De mobiele app is beschikbaar in de appstore onder de naam "Gfacility".

Persoonlijke Toegangs Token

Het is nu mogelijk om zelf een persoonlijke token aan te maken. Met deze token kun je op basis van de rechten van je account integraties bouwen en data ophalen voor gebruik in Power BI.

image-1697444209390

Diversen

Zoekbalk binnen de helpdesk module

Bovenaan het scherm van de Helpdeskmodule vind je nu het zoekicoon. Als je hierop klikt, kun je de Helpdeskmodule doorzoeken, vergelijkbaar met de zoekbalk op de homepage.

Aanpassen kolommen verbeterd

De methode om de breedte van kolommen aan te passen is verbeterd. Wanneer je de breedte van één kolom aanpast, blijft de breedte van alle andere kolommen nu onveranderd.

Bugfixes

Onder andere zijn de volgende bugs opgelost:

• Nieuwe classificaties waren niet zichtbaar na toevoegen.
  • Werkgroeprechten waren incorrect, waardoor een behandelaar een nieuwe werkgroep kon aanmaken.
  • Afbeeldingen in meldingen werden uit proportie weergegeven.
  • Profielfoto's werden te groot weergegeven in e-mails.
  • Diverse bugs met betrekking tot SLA zijn opgelost.