Reserveren via formulier
  • 20 Dec 2023
  • 1 Minuut om te lezen
  • Donker
  • Pdf

Reserveren via formulier

• Donker
  • Pdf

Article Summary

Gebruik de knop "Voeg toe -> Vergadering" om een reservering te maken met diensten, bezoekers en catering. Let op, deze manier van reserveren creëert een reservering met reserveringssoort Gfacility. Dit betekent dat de gekozen zaal niet daadwerkelijk wordt geboekt, maar alleen ter informatie wordt toegevoegd. Wil je de ruimte echt boeken? Kies dan voor reserveren via Planbord of reserveren via Outlook.

Vergadering details

Het eerste overzicht dat zich opent is “Vergadering details”. Vul hier eerst de benodigde informatie in voordat je bezoekers, catering of diensten kunt toevoegen. Klik vervolgens op “Vergadering boeken”.

Bezoekers toevoegen

Om bezoekers toe te voegen of te wijzigen klik je op het tabblad bezoekers.

Zodra je bezoekers toevoegt verschijnen deze in het overzicht. Wil je interne deelnemers ook toevoegen? Dan kun je deze opzoeken via “interne deelnemers toevoegen”. Zodra je deelnemers toevoegt die niet in de gebruikersdatabase voorkomen, veranderd de meeting soort van “Internal meeting” naar “External meeting” (geel gearceerd).

Catering toevoegen

Om catering toe te voegen of te wijzigen klik je op het tabblad catering. Je krijgt dan het volgende overzicht te zien. Zodra je op add catering klikt, opent het volgende overzicht. Je kunt met de volgende stappen catering toevoegen en aanpassen.

1. Door op de zoekbalk te klikken en een productnaam in te tikken kun je direct zoeken op product.

2. Je kunt er ook voor kiezen een categorie te selecteren en door de lijst met producten te bladeren.

3. Als je een product wil toevoegen klik je op “add to basket”.

4. Vervolgens kun je binnen het tijdsbestek van de meeting aangeven wanneer de catering geleverd dient te worden. De default levertijd is de starttijd van de vergadering.

5. Geef het gewenst aantal producten in.

6. Voeg een notitie toe voor het cateringteam. Bijvoorbeeld “1x glutenvrij en 2x vegetarisch”.

7. Voeg eventueel meer producten toe, en zodra je tevreden bent klik je op opslaan. Je kunt altijd later terugkomen om wijzigingen door te voeren.