Startpagina webapplicatie
  • 20 Dec 2023
  • 1 Minuut om te lezen
  • Donker
  • Pdf

Startpagina webapplicatie

• Donker
  • Pdf

Article Summary

Wanneer je inlogt op Gfacility kom je op de startpagina terecht.

Omslag en zoekbalk

Op de startpagina zie je bovenaan een afbeelding die is aangepast aan de huisstijl van jouw organisatie. Hier vind je de knop "Voeg toe" en de zoekbalk.

Voeg toe: Gebruik deze knop om een nieuw item (zoals een melding of bezoeker) aan te maken, afhankelijk van jouw rechten.

Zoekbalk: Met de zoekbalk kun je Gfacility doorzoeken en alles bekijken waar jij toegang toe hebt. Dit kunnen meldingen, reserveringen, kennisbankartikelen of zelfs formulieren zijn om een nieuwe melding te maken als ze overeenkomen met jouw zoekopdracht.

Knoppen & overzichten

Op de startpagina zie je knoppen die je naar andere pagina's kunnen brengen of acties binnen Gfacility kunnen starten.

De notificatie-widget laat zien welke berichten voor jou zijn bedoeld met vermelding van je naam (@).

In het belangrijke meldingen-widget zie je welke meldingen door behandelaars als belangrijk zijn gemarkeerd voor jouw organisatie. Je kunt deze meldingen volgen om op de hoogte te blijven.

Op de startpagina kun je tabellen aantreffen die voor jou relevante objecten weergeven. Bijvoorbeeld openstaande meldingen of aankomende reserveringen.

Startpagina verschillend

De startpagina van Gfacility ziet er voor iedereen anders uit, afhankelijk van hoe jouw organisatie is ingesteld. Elke gebruiker kan dus een unieke weergave hebben die verschilt van wat hierboven is weergeven.