Persoonlijke Toegangs Token
  • 16 Oct 2023
  • 1 Minuut om te lezen
  • Donker
  • Pdf

Persoonlijke Toegangs Token

• Donker
  • Pdf

Article Summary

Persoonlijke Toegangstoken

Voor integraties is het mogelijk een persoonlijke token te genereren waarmee integraties gebouwd kunnen worden.

Stap 1

Klik op de profielafbeelding links onderin en ga naar beheer uw profiel.

Stap 2

Klik op het tabblad Persoonlijke toegangstokens en vervolgens op Genereer een nieuw token.

Stap 3

Vul de benodigde velden in:

• Naam: naam waaraan je de token kunt herkennen.
  • Vervaldatum: kies een vaste periode, specifieke datum of kies voor oneindige geldigheid.
  • Omschrijving: beschrijf waarvoor je de token gaat gebruiken.

Stap 4

Klik op Genereer. Je krijgt nu eenmalig de token te zien welke je kunt kopiƫren. Sla deze goed op want deze zal in de toekomst niet nog eens te kopiƫren zijn.