Outlook Agenda add-on
  • 16 Nov 2023
  • 1 Minute to read
  • Dark
    Light
  • PDF

Outlook Agenda add-on

• Dark
    Light
  • PDF

The content is currently unavailable in English. You are viewing the default Dutch version.
Article summary

Met behulp van de Gfacility-add-on voor Outlook kun je eenvoudig diensten boeken en bezoekers aanmelden, rechtstreeks vanuit je vertrouwde Outlook-omgeving. Deze add-on koppelt de geboekte diensten en aangemelde bezoekers aan je Outlook-afspraken.

Ondersteunde versies

De Gfacility-add-on is compatibel met de volgende versies van Outlook:

• Outlook 2013 of hoger voor Windows
  • Outlook 2016 of hoger voor Windows
  • Outlook 2016 of hoger voor Mac
  • Outlook 2019 of hoger voor Windows
  • Outlook 2019 of hoger voor Mac
  • Outlook op Mac (Microsoft 365)
  • Outlook op Windows (Microsoft 365)
  • Outlook op internet

Installatie op individueel niveau

Individuele installatie is mogelijk op basis van de gebruikersrechten. Gebruikers kunnen de add-on eenvoudig installeren via de Microsoft Appstore.

Installatie door beheerders

Voor bedrijfsbrede implementatie wordt aanbevolen om de add-on te installeren via het Microsoft 365 Admin Center. Raadpleeg het bijbehorende Microsoft artikel voor gedetailleerde instructies over het installeren van de Gfacility-add-on voor meerdere gebruikers binnen de organisatie. Volg de stappen, en bij stap 3 van het installatieproces kies je voor "kiezen uit de store". Zoek naar "Gfacility" en installeer de app met de naam "Gfacility - FMS for Office 365".

What's Next