Custom integraties / API
  • 15 Feb 2024
  • 1 Minute to read
  • Dark
  • PDF

Custom integraties / API

• Dark
  • PDF

Article Summary

De API’s van Gfacility kunnen worden gebruikt om te koppelen met andere softwarepakketten.

1. Creëer je eigen Toegangstoken

Als je gebruik wil maken van onze API dien je hiervoor een Persoonlijke Toegangstoken aan te maken.

Handelingen

De handelingen die je kunt uitvoeren met de API zijn afhankelijk van de rechten van het account waarmee de token wordt aangemaakt.

2. Bouw je eigen integratie

Met behulp van de API’s in onderstaande documentaties kun je je eigen koppelingen bouwen.